Som una empresa enfocada a l’àrea de Construcció, Supervisió i Gerència de Projectes que equilibra els requeriments de qualitat, abast, temps i costos; adaptant les especificacions i els plans a les diverses inquietuds i interessos dels nostres clients. Treballant a un entorn altament motivat i de desenvolupament per al nostre personal, respectant el medi ambient en el qual ens movem.

 

La nostra intenció és ser reconegut com la millor Empresa de Construcció, Supervisió i Gerència de Projectes als escenaris i projectes on participem, basant-nos en el nostre factor humà, criteris de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient, complint total i puntualment tots els nostres compromisos.

 

Som un equip de professionals que treballem junts des de fa més de deu anys, treballàvem per una altra empresa fins que decidírem treballar pel nostre compte.

 

La nostra empresa va ser creada l’octubre del 2012, cercant oferir als nostres clients tot el confort i disseny especialitzats d'un inmoble de qualitat i garantia. Treballam complint rigorosament les normes tècniques vigents, exigències de qualitat i seguretat, però sobre tot, ens assegurem de complir i excedir la plena satisfacció dels nostres clients, per lo qual treballam amb qualitat total.

 

Contem amb un equip de professionals amb experiència dins les diverses àrees en relació amb l’arquitectura i construcció tant d’obra nova com de rehabilitació.