Llarts, la seva solució integral

 

Som   una    empresa   enfocada  a   l’àrea  de  Construcció, Supervisió    i    Gerència   de   Projectes   que   equilibra    els requeriments de qualitat, abast, temps i costos; adaptant les especificacions i els plans a les diverses inquietuds i interessos dels nostres clients. Treballant a un entorn altament motivat i de  desenvolupament  per  al  nostre personal, respectant el medi ambient en el qual ens movem.

 

La nostra intenció és ser reconegut  com la millor Empresa de Construcció, Supervisió i Gerència de Projectes als escenaris i projectes on participem, basant-nos en el nostre factor humà, criteris de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient, complint total i puntualment tots els nostres compromisos.

 

Som un equip de  professionals  que treballem junts des de fa més de deu anys, treballàvem per una altra empresa fins que decidírem treballar pel nostre compte.

 

La nostra empresa va ser creada l’octubre del 2012, cercant oferir  als  nostres  clients  tot el confort i disseny especialitzats d'un   inmoble   de  qualitat  i  garantia.  Treballam   complint rigorosament  les   normes  tècniques  vigents,  exigències de qualitat i seguretat, però sobre tot, ens assegurem de complir  i  excedir  la  plena  satisfacció dels nostres clients, per lo qual treballam amb qualitat total.

 

Contem amb un equip de professionals amb experiència dins les diverses  àrees  en relació amb l’arquitectura i construcció tant d’obra nova com de rehabilitació.

 

 

 

Nostre Equip

 

 

Som  un    equip    competent     i    eficaç,    amb  ampli   coneixements  tècnics  a   uns  preus   molt competitius i  de  la   màxima  qualitat recolzats  per   un  equip  que  es  caracteritza  pel  seu  tracte cordial i esperit de servei.

La  meta  principal  d' Obres  i  Gestions Llarts  és ,  sense  cap dubte , poder satisfer totes les necessitats dels nostres clients.Els nostres punts forts són: una dilatada experiència i un extraordinari concepte d'atenció al client.

 

 

               Bárbara  Sastre

Gerent  -  Aquitecta

 

barbarallarts@gmail.com

 

 

                   Mónica Taribó

Administració - Contabilitat

 

monicallarts@gmail.com

 

 

       Sebastià Sastre

Encargado de Obra

 

sebastiallarts@gmail.com

 

 

          Luís Álvarez

Encargado de Obra

 

luisllarts@gmail.com

 

 

           Toni Sastre

Encargado de Obra

 

tonillarts@gmail.com